Fietstunnels Arkemheenweg en Ambachtstraat tijdje dicht

Foto:

Vanaf maandag 22 juni zijn er twee fietstunnels afgesloten.

Het gaat om de fietstunnels onder de Arkemheenweg en de Ambachtsstraat (N301). De reden is dat er onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden zijn in de naastliggende bermen. De veiligheid van de mensen die aan het werk zijn en van de fietsers vindt de gemeente belangrijk. Daarom kunnen de fietstunnels niet gebruikt worden

Vanaf maandag 22 juni tot en met 3 juli geen fietsverkeer onder de Arkemheenweg

De fietstunnel onder de Arkemheenweg door is afgesloten in week 26 en 27. Fietsers wordt gevraagd deze periode te fietsen via Doornsteeg en via de kruising Holkerweg waarna ze het fietspad langs de N301 kunnen nemen. Dit is richting de kruising Watergoorweg.

Vanaf 22 juni tot en met 11 juli geen fietsverkeer onder de Ambachtstraat (N301)

De fietstunnel onder de Ambachtsstraat (N301) is afgesloten in de weken 26 tot en met 28. Fietsers wordt hier gevraagd deze periode te fietsen via Doornsteeg en via de kruising Holkerweg. Daarna kunnen ze het fietspad langs de N301 nemen en net voor de tunnel rechtsaf richting van der Flierhof fietsen.

De omleidingsroutes worden aangegeven met omleidingsborden. Vanaf zondag 21 juni zijn deze omleidingsroutes ook opgenomen in de fietsplanner van de fietsersbond.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden