Bromfietser uit Hoevelaken ernstig gewond bij ongeval

Barneveld - Op maandagavond rond de klok van 18:45 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op de valkseweg te Barneveld. Meerdere hulpdiensten zijn hiervoor uitgerukt, zo ook het traumateam uit Nijmegen.een brommer is geschept door een auto .hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend . Slachtoffer is zwaargewond . De valkseweg is dicht Er zijn twee Ambulance aanwezig . Barneveld - Op maandagavond rond de klok van 18:45 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op de valkseweg te Barneveld. Meerdere hulpdiensten zijn hiervoor uitgerukt, zo ook het traumateam uit Nijmegen.een brommer is geschept door een auto .hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend . Het ongeval gebeurde op de N801 Weg is dicht voa komt ter plaatsen . Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend .volgens omstander die er snel waren had de man een vinger eraf en stuk bot wat er behoorlijk uitstak. De auto zit behoorlijk aan de voorkant in elkaar de klap was enorm . HOEVELAKEN De politie in Barneveld zoekt getuigen van een ongeval dat maandagavond plaatsvond op de Valkseweg in Barneveld. Bij een ernstige aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto raakte de 17-jarige bromfietser uit Hoevelaken ernstig gewond. De bromfietser en de personenauto kwamen rond 18.35 uur ter hoogte van de Espeterweg met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen. Die landde in een naastgelegen weiland. Het slachtoffer werd onder begeleiding van de trauma-arts met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto is een 39-jarige man uit Ede. GETUIGEN De politie vermoedt dat inzittende(n) van een wit busje getuigen zijn geweest van het ongeval en komt graag met de inzittende(n) in contact. ,,Bent of kent u één van de inzittenden van het busje of bent u zelf getuige van het ongeval geweest en heeft u zich nog niet gemeld, dan zouden wij graag met u in contact komen", aldus de politie. Contact opnemen kan via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020287559.
Foto:

BARNEVELD – De politie zoekt getuigen van een ernstig ongeval.

Een 17-jarige bromfietser uit Hoevelaken en een personenauto kwamen maandagavond rond 18.35 uur ter hoogte van de Espeterweg met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen. Die landde in een naastgelegen weiland. Het slachtoffer werd onder begeleiding van de trauma-arts met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto is een 39-jarige man uit Ede.

De politie vermoedt dat inzittende(n) van een wit busje getuigen zijn geweest van het ongeval en komt graag met de inzittende(n) in contact. ,,Bent of kent u één van de inzittenden van het busje of bent u zelf getuige van het ongeval geweest en heeft u zich nog niet gemeld, dan zouden wij graag met u in contact komen”, aldus de politie. Contact opnemen kan via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020287559.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden