Drive Thru bij diplomering Aeres VMBO Nijkerk

Foto:

Bij het Corlaer College werden de diploma’s binnen uitgereikt. Accent Praktijkonderwijs maakte een buitenfeestje van.

Aeres VMBO Nijkerk deed het weer helemaal anders: drive thru diploma uitreiking.

De feestgangers kwamen met hun ouders in de auto aan, legden een feestelijk versierde route af naar het aangrenzende manegeterrein, waar ze parkeerden. De bezoekers hadden uitzicht op het speciaal opgezette podium, waar de mannen van Outbox Events samen met volkszanger Patrick, ook roostermaker van de school, de muzikale aankleding van de avond verzorgden. Het werden knallende optredens, waarbij de Hollandse muziek de boventoon voerde.

Directeur Annette Vermaas sprak de geslaagden en hun ouders toe. Ook zette zij nog 3 leerlingen in het zonnetje. Zij ontvingen een medaille omdat ze mee hadden gedaan aan Skills Talents, een wedstrijd waarin vmbo leerlingen hun talenten tonen. Op het onderdeel Bloemschikken waren deze 3 dames doorgedrongen tot in de landelijke finale.

Ondertussen werden alle geslaagden in de auto voorzien van een hapje en een drankje. Docenten zochten ondertussen de leerlingen op in de auto om de diploma’s te laten ondertekenen.
Aan het einde van de rit, kregen alle geslaagden nog een presentje van de school en werden ze uitgezwaaid door alle medewerkers. Dat het regende mocht de pret echt niet drukken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen