Nijkerkerveen 14 augustus in “Zomer in Gelderland”

Foto:

Zomer in Gelderland gaat door! Maar wel anders dan anders.

Geen volle pleinen met 1000 man publiek, dat kan in deze tijd natuurlijk niet. Maar Angelique Kr├╝ger gaat wel weer de provincie in en bezoekt 20 plaatsen op de grens van Gelderland.

Op 3 augustus begint ze in Heumen (op de grens van Gelderland, Limburg en Brabant). Ze reist vervolgens via Batenburg, Alem, Hedel, Heukelum, Beusichem, Opheusden, Ederveen, Scherpenzeel, Nijkerkerveen (14 augustus), Hulshorst, Doornspijk, Oldebroek, Wilp, Epse, Gelselaar, Rekken, Gendringen en Spijk naar Berg en Dal.

In al die plaatsen heeft Zomer in Gelderland eerst een ouderwetse ANWB praatpaal neergezet. Natuurlijk hebben we die helemaal aangepast aan Zomer in Gelderland. Bij die praatpaal mochten de inwoners van alle dorpen meebepalen wat we van hun dorp of stadje laten zien. Met de informatie die bij die praatpaal gehaald is gaat de redactie aan de slag en wordt dus per dorp een prachtige uitzending gemaakt.

Omroep Gelderland: ” Kun je daar dan wel bij zijn? Nee, helaas niet. Hoe graag we dat ook zouden willen, we kunnen dit jaar geen groepen mensen bij elkaar halen. We hopen heel erg dat dat volgend jaar wel weer kan, maar we maken ook dit jaar 20 mooie afleveringen van Zomer in Gelderland in 20 hele leuke plaatsen in Gelderland. Maar we nemen ze dus allemaal van te voren op. Er is dit jaar dus ook geen strijd om de Mooiste plaats van Gelderland. Maar…we gaan wel op zoek naar de Mooiste plek van Gelderland. In elk dorp dat we dit jaar bezoeken geven de inwoners aan wat zij de mooiste plek van hun dorp vinden. Maar we dagen ook de rest van Gelderland uit om nog veel meer mooie plekken in te sturen.”

Alle uitzendingen op een rij:

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden