VIDEO: Bad Hulckesteijn in no-time open

Foto:

Zelfs tijdens de openingsceremonie gingen de werkzaamheden nog door. Wat een werk is er verricht om camping Nieuw Hulcksteijn een metamorfose te geven. Maar het resultaat is er dan ook naar:.

Bijna alle begroeiing is verwijderd, in de hitte zijn asfaltwegen aangelegd en de oude gemeenschapszaal is omgedoopt tot een prachtige brasserie met aansluitend een kinderparadijs. Er waren de afgelopen weken soms wel 200 man aan het werk.
Vanaf nu kan directeur Andries Bruil aan de slag om het terrein vol te zetten met chalets en bungalow-woningen. Ook Bruil, die proostte op het prachtige resultaat met het heffen van een champagneglas, kon het nog nauwelijks geloven. Acht weken geleden stond er nog niets en nu al ziet het er volgens hem schitterend uit. ‘Met dank aan de gemeente Nijkerk’, aldus Bruil. Ook de oude uitbaters, de familie Burgwal (op de 2e foto) die 31 jaar werkzaam waren op de voormalige camping, waren aanwezig. Hun portret siert nu de wc’s in de brasserie. Een aantal oude campingbewoners mag blijven zitten in het oostelijke gedeelte van Bad Hulcksteijn.
bijdrage van Kees van den Heuvel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen