Je kunt ook in Nijkerk een bootje huren

Foto:

Pim Heek vond het op jonge leeftijd al jammer, dat je in Nijkerk geen bootje kon huren.

Jaren later verhuurt hij ze zelf. Op zijn site vindt u alle details.

Heek: ‘Vanaf jongs af aan ging ik vaak met mijn moeder en broer even wat drinken bij de jachthaven in Nijkerk, lekker bootjes kijken! Boten fascineerden mij altijd enorm en het leek mij super gaaf om zelf ook een boot te hebben. Daarnaast ben ik een enorm watermens. Naast het ondernemen, studeer ik HBO civiele techniek en wil ik de waterbouw in. De combinatie van ondernemen en bij het water aan het werk zijn is voor mij echt perfect!

Een toevallige ontmoeting met Eric de Vries van brasserie de Vuurtoren leidde tot meer. De Vries was eigenlijk te druk om zijn botenverhuur goed uit te kunnen bouwen. Pim Heek had wel de plannen, maar geen boten. Dan is één plus één al rap twee en kreeg de samenwerking snel gestalte.

Pim Heek: “Nu ongeveer anderhalve maand geleden verhuurde ik de eerste bootjes en had ik mijn eerste tevreden klanten. Inmiddels ruim 160 reserveringen verder loopt de bootverhuur beter dan ik ooit had durven dromen! Het geeft enorme voldoening om mensen een topdag op het water te laten beleven. Dit seizoen blijkt dat de bootverhuur wel degelijk loont op deze prachtige locatie, dit betekend dat we ook aan het nadenken zijn over hoe we ons aanbod gaan verruimen in de nabije toekomst. We zijn continu bezig met vernieuwen en verbeteren binnen de bootverhuur, zodat we steeds meer mensen blij kunnen maken!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen