Ben Hiemstra nog beetje verbonden aan Kindcentrum Oranje Nassau

Foto:

Hij ging officieel met pensioen aan het begin van de zomervakantie. Zijn afscheidsreceptie was afgelopen zaterdag, maar Ben Hiemstra blijft toch nog een beetje verbonden aan het kindcentrum, waar hij 31 jaar geleden begon.

PCO Gelderse vallei bestuurder Tjerk Deuzeman (“Het lijkt wel een reünie vanmiddag”) vond het knap, dat Hiemstra van een oud gebouw uiteindelijk zo’n mooi kindcentrum had weten te maken. Een centrum, “waar mensen met hart en ziel werken voor kinderen en hun ouders”. Hij karakteriseerde de vertrekkende Hiemstra als een man van harmonie en samenwerken, 31 jaar lang. Een bos bloemen en een envelop waren de zichtbare tekenen van dankbaarheid.


Ben Hiemstra (“Ik gloei nog steeds na van alle mooie woorden”) liet weten blij te zijn zijn kindcentrum nog twee jaar van dienst te kunnen zijn. Hij had voor zijn toehoorders  (vooral collega schooldirecteuren en zijn team) nog een wijs woord tot slot: “Luisteren is het begin van de oplossing”. Verder waren er geen officiële plichtplegingen in het Ampt van Nijkerk, waar Hiemstra vervolgens aan de meeste tafels even aanschoof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen