Surinaams bedrijfsleven staat achter nieuwe Surinaamse regering (video)

In het Hart van Holland kreeg de First Lady van Suriname, Mellisa Santokhi-Seenacherry veel steun van het bedrijfsleven in Suriname/Nederland.

In die zin was de avond, georganiseerd door honorair consul van Suriname in Nederland, Gerard van den Tweel, geslaagd. De avond was het sluitstuk van een vijfdaags charme offensief van Santokhi aan Nederland. Suriname wil de banden na de regering Bouterse herstellen. En de regering Santokhi timmert daarvoor behoorlijk aan de weg. Zo ontving premier Santokhi, terwijl zijn vrouw in het Hart van Holland zat, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompei. Het bliksembezoek van Pompei was onderdeel van een meerdaagse reis door Zuid-Amerika.

Terug naar het Hart van Holland, waar bekend werd, dat er binnen 11 dagen door de regering Santokhi, die pas vanaf augustus het roer in handen heeft, allerlei maatregelen aangekondigd zullen worden om het land weer vlot te trekken. Daarom optimisme alom in het Hart van Holland, waar Ely Hackmann in gesprek ging met de First Lady

In de fotoserie nog een aantal foto’s van Arjen Gerritsma

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden