Zondag lokale KiKa-run voor Hailey

Foto:

Hailey Meester (3 jaar ) heeft neuroblastoom High Risk 4, de meest risicovolle variant.

Afgelopen januari kwam Hailey Meester na een periode van zes weken chemotherapie uit het Prinses Máxima Centrum. Nog geen drie dagen later rende ze, met het hele gezin, het laatste stukje over de finish van de KiKa Winterrun. In maart begon een nieuw traject van twintig bestralingen. Half april maakte de familie een vreugdedansje, omdat op de scans, op een stukje tumorweefsel rondom de aorta van de lever na, niks meer te zien was.

Het leek goed te gaan. Maar toen er een mri-scan van haar hoofd gemaakt moest worden, ging het helemaal mis. Die scan wees uit, dat er negen uitzaaiingen in haar hersenen zitten. Het gezin weet niet hoelang Hailey nog heeft. Silvester Meester: ,,Die onzekerheid is het ergste. Voorheen hadden we nog een doel om naartoe te leven en we hadden nog hoop. Nu weten we niet hoe haar laatste tijd bij ons zal verlopen en hoe zij er zelf onder zal zijn.Wij zijn van mening dat hoe positiever wij zijn, hoe positiever Hailey is, en hoe langer zij het volhoudt. Ons streven is dat Hailey haar verjaardag (6 oktober) haalt, en daarna zoeken we een nieuw doel.”

Doneren

Het was de tweelingzus van Melanie die samen met een vriend een lokale KiKa-run op poten zette om geld in te zamelen voor KiKa en ter ere van Hailey. Inmiddels is er meer dan 19.800 euro opgehaald. Op zondag 27 september loopt de route langs het huis van de familie. De run start om 15.00 uur bij sporthal Watergoor. Melanie: ,,We hopen dat we met Hailey rond 16.00 uur over de finish ook bij sporthal Watergoor kunnen lopen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden