Ook “Frits Events” heeft het coronamoeilijk

Foto:

Gerben Viester plaatste maandagmorgen een noodkreet op Facebook.

“Goedemorgen, vandaag maandag 5 oktober en hierbij maken wij de balans op over hoe wij er voor staan….. de genomen maatregelen zijn voor ons weer erg zwaar en de bodem van onze geldput is bereikt… toch willen wij niet stoppen en overleven! Vanaf half maart toen de eerste Maatregelen van kracht waren hebben wij vele klussen gedaan in het land om ervoor te zorgen dat wij konden blijven bestaan…. door de geweldige steun vanuit ons netwerk en de hieruit komende klussen hebben wij nauwelijks stil hoeven te zitten. Nu bijna alle klussen gedaan zijn ziet het er naar uit dat we wel stil komen te staan…. dit willen we niet!!
Wij vragen ons netwerk wederom om hulp…. wij zoeken klussen om ons hoofd boven water te kunnen houden en beschikken over goede hardwerkende mensen, vrijwel nieuwe bakwagen met laadklep en heel veel positieve energie!!
Wat kunnen wij voor u doen?:
Verhuizingen
Laminaat vloeren leggen
Ikea kasten en meubels in elkaar zetten
Dakgoten schoonmaken
Tuin winterklaar maken
Magazijn op orde maken
Alle klussen rond elektra (lampen vervangen, storingen oplossen, kortsluitingen oplossen, aanleg nieuw stopcontact, TV verplaatsen – kabel aanleg, WiFi netwerk aanleggen enz)
Schoonmaakwerkzaamheden
Koeriersdiensten (pakket en pallet transport)
Strippen leegstaande panden
Alle verdere klussen waarbij u hulp kunt gebruiken….
Natuurlijk gaan we ook door met onze feest & evenementen organisatie en ons verhuurbedrijf Frits Partyverhuur…. heeft u plannen voor een feest of event zodra het weer kan? Wij denken alvast graag met u mee!!
Heeft u een mooie klus voor ons? Bel 0657832010, stuur pb of mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden