Gratis cadeauboekje Nederland Leest

Foto:

Tijdens Nederland Leest (1 tot en met 30 november) krijgen leden en bezoekers van de Bibliotheek Gemeente Nijkerk het boek  Het zwijgen van Maria Zachea” van Judith Koelemeijer cadeau.

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek. Dit jaar is dat de moderne klassieker “Het zwijgen van Maria Zachea” van Judith Koelemeijer. Hierin wordt op fascinerende wijze een twintigste-eeuwse familiegeschiedenis ontvouwd die naadloos aansluit op het thema kleine geschiedenis, grote verhalen. Kom vanaf 2 november naar één van de bibliotheekvestigingen (Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen) voor jouw exemplaar van het cadeauboekje (zolang de voorraad strekt).

Voor de jonge lezer is er een speciale heruitgave van “Dwars door de storm” van Martine Letterie en Karlijn Stoffels voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen en klas 1 en 2 van de middelbare scholen in de gemeente Nijkerk.

Campagne

Dit jaar is het thema van Nederland Leest: kleine geschiedenis, grote verhalen. Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden