Meerwaarde zelfstandige ondernemers krijgt waardering van wethouder Broekman

Foto:

Dat Rob Veltink nu een Jumbo exploiteert na ervaringen in Harskamp, Oldenzaal en Putten zal de meeste klanten worst zijn. Dat een betrokken exploitant met vertrouwde personeelsleden een supermarkt drijft aan het Molenplein is voor hen veel belangrijker.

Waardering voor zelfstandige ondernemers

Het Vakcentrum (Voor zelfstandig retailondernemers) vindt dat het kabinet te weinig rekening houdt met belangen van zelfstandig ondernemers met een supermarkt, food- of non-foodspeciaalzaak. De branchevereniging, die ook belangen behartigt van franchisers die een filiaal van een landelijke keten als zelfstandig ondernemer runnen, wil politiek Den Haag met de neus op de feiten drukken door volgende maand een ‘Meerwaarde-boek’ aan te bieden.

Het meerwaardeboek ligt nu ook bij Jumbo Veltink . Klanten kunnen daar hun op- en aanmerkingen over ‘hun’ winkel optekenen. IAl die bijdrages worden door het Vakcentrum verzameld, meldt woordvoerder Hans Verweij. ,,We willen alle bladen met reacties uit het Meerwaarde-boek aan elkaar bevestigen om er de langste kartonnen slinger van de wereld mee te maken. Als we die Meerwaardeslinger bijvoorbeeld rond de Hofvijver in Den Haag kunnen draperen, kunnen we tegelijk met het aanbieden aan Haagse politici medewerkers van het Guinness Book of Records een record voor de langste kartonnen slinger ter wereld laten vaststellen.”

Wethouder ondersteunt actie

Wethouder Mariëlle Broekman schreef vrijdagmorgen haar bijdrage in het meerwaardeboek, daarmee ook de zelfstandige ondernemers ondersteunend.

Broekman: “Ik heb echt het gevoel dat ondernemers onderdeel van de samenleving zijn. Ze hebben een binding met klanten. Mensen blijven toch naar de winkel komen, ondanks de toename van het bestellen op internet Lokale ondernemers blijven heel belangrijk.”  Rob Veltink was het daar mee eens: “Klanten merken, dat ze service en klantvriendelijkheid bij de winkelier om de hoek krijgen. dat wordt juist door de toename van het bestellen op internet meer zichtbaar!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden