Intura van Hoevelaken naar Nijkerk

Foto:

Daglichtexpert is verhuisd naar Nijkerk.

Sinds 23 november is de Nederlandse daglichtspecialist gevestigd aan de Ampérestraat 15.. Het nieuwe bedrijfspand biedt plek aan een showroom voor (plat)dakramen en kunststof kozijnen, kantoren en een magazijn waarvandaan de producten door heel Nederland gedistribueerd worden.

Han de Bree, oprichter van Intura: “We zijn blij dat we een nieuwe plek hebben gevonden om onze drie daglichtpijlers verder te kunnen laten groeien. Nijkerk is hiervoor een hele goede uitvalsbasis. Het geeft ons de ruimte ons verder door te ontwikkelen, want we zien dat de eisen met betrekking tot esthetiek, energiebesparing, milieu en geluidsisolatie zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten steeds veeleisender worden.”

Intura biedt op de Nederlandse markt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen en platdakramen (vlakke lichtkoepels), maar ook voor gevels zoals kunststof kozijnen en deuren. Het zijn duurzame daglichtoplossingen, die bijdragen aan minder energieverbruik. Naast een gezonde mix van daglicht en ventilatie voor extra leefcomfort, leveren de producten van Intura tevens een bijdrage aan het terugdringen van het energieverbruik.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden