Bezoektijden in St Jansdal tijdens de feestdagen

Foto:

HARDERWIJK – Vanwege het coronavirus neemt St Jansdal extra maatregelen voor het bezoek aan het ziekenhuis .

Het doel daarvan is het aantal bewegingen te beperken. Maar er zijn tijdens de feestdagen wel extra bezoektijden, zodat naasten toch bij elkaar kunnen zijn.

Extra bezoektijden tijdens de feestdagen

1ste kerstdag, 2ekerstdag, 3ekerstdag en nieuwjaarsdag
Op deze dagen mag per patiënt 1 bezoeker tussen 14:00 en 20:00 uur één uur in plaats van een half uur op bezoek komen.

Oudjaarsdag
Op 31 december mag per patiënt 1 bezoeker tussen 14.00 en 01.00 uur één uur in plaats van een half uur op bezoek komen.

Boek een bezoek en doe de check-in

Wilt u op bezoek bij een patiënt op een van de algemene verpleegafdelingen? U bent van harte welkom! Boek online uw bezoek via de website van het ziekenhuis.
Bij de ingang stellen wij u vragen om te horen of u klachten heeft die passen bij het coronavirus. U kunt thuis alvast de check-in doen en op deze website vragen beantwoorden. Met het bewijs van de check-in kunt u sneller doorlopen in de hal. Ga naar stjansdal.nl/check-in.

Openingstijden poliklinieken

Locatie Putten is donderdag 24 december gesloten. Locatie Dronten is woensdag 23 december en maandag 28 december gesloten. De prikposten in Lelystad en Harderwijk sluiten om 16.00 uur op 24 en 31 december. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van de poliklinieken: https://www.stjansdal.nl/locaties

Aangepaste dienstregeling pendelbus

De pendelbus tussen de locaties Harderwijk en Lelystad zal niet rijden op vrijdag 25 (en zaterdag 26) december en op vrijdag 1 januari 2021. Vanaf maandag 4 januari kunnen patiënten en bezoekers gebruik maken van de pendelbus, op die datum treedt ook onze nieuwe dienstregeling in. Kijk voor meer informatie op: https://www.stjansdal.nl/pendeldienst

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden