Nieuwjaarsboodschap van Lions Hoevelaken

Debbie van der Wal aan het werk
Foto: Nettie van Doorn

Dit jaar geen Nieuwjaarsbijeenkomst in de Stuw.

Dus ook geen fototentoonstelling van historisch Hoeflake.

Maar de Lions Club Hoevelaken en de Stichting Historisch Hoeflake wensen Hoevelakers, die ze andere jaren persoonlijk de hand schudden, nu via een videobericht op digitale media het allerbeste voor 2021.

De ludiek opgezette video is gemaakt door Debbie van der Wal van Nexusoft. Aan de opnamen werkten (bestuurs-)leden van Lions Club Hoevelaken en van de Stichting Historisch Hoeflake mee. Zij werden gefilmd op meerdere locaties in het dorp.
De video is vanaf woensdag 30 december te zien op de Facebookpagina’s van de Lions Club Hoevelaken en van de Stichting Historisch Hoeflake.

Traditie

Toen Hoevelaken in het jaar 2000 werd samengevoegd met de gemeente Nijkerk, besloot Lions Club Hoevelaken de traditie van nieuwjaarsrecepties in Hoevelaken voort te zetten , maar er wel een eigen invulling aan te geven. Dit initiatief resulteerde in jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomsten met honderden bezoekers.
Dit mede dankzij de fototentoonstellingen, die de fotocommissie van de Stichting Historisch Hoeflake – bestaande uit Aalt van de Pol, Jan Baas, Wim Heining en Jan Beitler – eveneens al 20 jaar samenstelt. Ieder jaar wordt er een nieuw thema gekozen, waarna in het eigen archief een zoektocht begint naar bij het gekozen onderwerp passende foto’s.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden