Lekker knutselen via zoom

Foto:

Het Kunstlokaal wilt alle ouders van Nijkerk een helpende hand bieden.

Daarom schreef Ralph van Slooten een open brief.

“Beste (thuis)juffen en meesters van Nijkerk,

Wij vinden thuis knutselen een belangrijk onderdeel van het onderwijs. Ook merken we bij veel ouders dat er niet altijd de energie of creativiteit voor is nu er al zo veel van ons gevraagd wordt. Ik help graag:

  • elke vrijdag organiseer ik een gratis knutsel-activiteit via zoom tussen 14:00-14:45. We knutselen dan met diverse leeftijden aan een leuk en haalbaar project. Informatie en aanmelding co├Ârdineer ik via Instagram en Facebook.
  • vanaf deze week probeer ik elke week een knutsel-video op Youtube te zetten met stap voor stap instructie zodat de kinderen dit zelfstandig kunnen doen. Ook heb ik knutselpakketten samengesteld die opgehaald kunnen worden bij de bieb Nijkerk en Hoevelaken, gesponsord door de gemeente Nijkerk en de van den Tweel Foundation. Zo kunnen zelfs de kids die thuis niet de materialen of begeleiding kunnen krijgen toch blijven knutselen.

Kan dit jullie helpen bij het blijven aanbieden van kunstonderwijs? Gebruik het alstublieft! Ik heb nu 100 knutselpakketten samengesteld, bij succes kan ik er tot 1000 bestellen. De Gemeente Nijkerk en de van den Tweel Foundation hebben toegezegd deze pakketten samen te sponsoren zodat ik deze pakketten voor slechts 50 cent kan aanbieden aan de kinderen van Nijkerk.

Zo u wilt, kunt u met Van Slooten contact opnemen.

Hier een videovoorbeeld

Ralph van Slooten tot slot: “Mijn mandaat is om knutselend de lockdown door te komen! Hoe meer we knutselen hoe beter!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden