Ei-gooiers hangt alternatieve straf boven het hoofd

NIJKERK – Drie jongens in de leeftijd van 15 en 6 jaar uit Harderwijk en Putten hangt een alternatieve straf boven het hoofd omdat ze met eieren naar passerende auto’s hadden gegooid in Nijkerk. De drie konden dankzij getuigen worden opgespoord.Een 51-jarige trucker uit Veenendaal kreeg de schrik van zijn leven toen hij vrijdagavond 22 maart rond zes uur op de Arkemheenweg een ei tegen de voorruit van zijn wagen uiteen zag spatten. De man keerde zijn wagen en zag nog net enkele jongeren wegrennen. Nadat de politie was gewaarschuwd kregen agenten aan de hand van getuigen drie jongens op de korrel. Zij bekenden uiteindelijk uit balorigheid met eieren te hebben gegooid. De drie hangt een alternatieve straf boven het hoofd via bureau Halt. De ruit van de vrachtwagen bleek te zijn vernield, de schade (ruim 1.000) euro zal ook moeten worden vergoed.

NIJKERK – Drie jongens in de leeftijd van 15 en 6 jaar uit Harderwijk en Putten hangt een alternatieve straf boven het hoofd omdat ze met eieren naar passerende auto’s hadden gegooid in Nijkerk. De drie konden dankzij getuigen worden opgespoord.

Een 51-jarige trucker uit Veenendaal kreeg de schrik van zijn leven toen hij vrijdagavond 22 maart rond zes uur op de Arkemheenweg een ei tegen de voorruit van zijn wagen uiteen zag spatten. De man keerde zijn wagen en zag nog net enkele jongeren wegrennen. Nadat de politie was gewaarschuwd kregen agenten aan de hand van getuigen drie jongens op de korrel. Zij bekenden uiteindelijk uit balorigheid met eieren te hebben gegooid. De drie hangt een alternatieve straf boven het hoofd via bureau Halt. De ruit van de vrachtwagen bleek te zijn vernield, de schade (ruim 1.000) euro zal ook moeten worden vergoed.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen