Durf jij de uitdaging aan?

Foto: fris valley

Doe mee aan de landelijke campagne IkPas

FrisValley Light, het regionale alcoholmatigingsproject van Nijkerk, Barneveld, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, Neder-Betuwe en Culemborg, daagt inwoners uit om 40 dagen geen alcohol te drinken. FrisValley Light doet van 17 februari tot en met 28 maart 2021 mee aan de landelijke campagne IkPas. Durf jíj de uitdaging aan? Geef je op via www.ikpas.nl/frisvalleylight.

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan de lente beginnen? Doe dan mee met IkPas.

Voordelen

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.
Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht.

Aanmelden

FrisValley Light daagt inwoners van de gemeente Nijkerk uit om mee te doen aan IkPas.
Meld je aan via www.ikpas.nl/frisvalleylight.
Je ontvangt niet alleen een leuk IkPas-polsbandje, maar krijgt tijdens de IkPas-periode tips en adviezen. En je kunt bij IkPas terecht voor vragen, artikelen, recepten en badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen.

IkPas is er niet op gericht om nooit meer alcohol te drinken. Je zet je alcoholgebruik even op pauze. En je ervaart wat het met je doet als je even geen alcohol drinkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen