Vanaf maandag coronasneltestpoint in Nijkerk

Foto:

Maandag 22 maart opent Coronasneltestpoint een vestiging in Nijkerk.

Het Coronasneltestpoint in Nijkerk is gevestigd aan de Edisonstraat 13 C-D, industrieterrein Arkervaart( tussen de autobedrijven Van Schijndel en Vakgarage Plus) Daarmee komt het aantal vestigingen in Nederland op zeventien.

De organisatie biedt onder andere een gratis sneltest voor werknemers aan. Binnen vijftien minuten na testafname ontvangt de werknemer per e-mail de testuitslag.

Coronasneltestpoint is officieel geautoriseerd om antigeen sneltesten uit te voeren. Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in het neusslijm aanwezig zijn.
Binnen 15 minuten na de testafname wordt de uitslag per e-mail verstuurd. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt €450 miljoen beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers te laten testen. Hierdoor kunnen werknemers gratis worden getest. Werkgevers kunnen zich aanmelden via de website van coronasneltestpoint.

Naast de gratis sneltesten voor werknemers biedt Coronasneltestpoint voor particulieren ook de PCR-test inclusief reiscertificaat aan. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u dezelfde site terecht

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden