Lancering van Young Nijkerk is 3 april

Foto:

Op zaterdag 3 april wordt Young Nijkerk gelanceerd. Een platform dat Nijkerkse jongeren samen moet brengen.

Young Nijkerk moet de beleefwereld voor jongeren leuker maken het aankomende jaar. Het platform laat jongeren zien wat er allemaal georganiseerd wordt voor deze doelgroep en geeft de jongeren mogelijkheden om zelf content te maken.

De website www.youngnijkerk.nl heeft extra aandacht voor jongeren en gaat entertainment en vermaak bieden in de breedste zin. Jongeren worden aangespoord om programma’s op YouTube te maken voor het platform, er worden workshops aangeboden die nu niet plaats kunnen vinden bij muziek- en dansscholen. Op het platform worden ook sessies gehouden waar gevraagd en ongevraagd actuele thema’s worden behandeld en sportieve activiteiten hebben ook hun plek op de website.

PUBQUIZ Op zaterdag 3 april wordt de website gelanceerd met een pubquiz waar jongeren gratis aan mee kunnen doen. De hoofdprijs is een nieuwe set Airpods, maar er zijn ook diverse andere prijzen van Nijkerkse ondernemers te winnen. Deze pubquiz wordt gepresenteerd door 2 echte bekende Nijkerkers ! Door Jesse Buitenhuis en Frans kas! Meld je nu aan via de website www.youngnijkerk.nl

Het platform Young Nijkerk wordt een plek waar naast alle online content ook nieuws voor jongeren op verschijnt, waar jongeren advies kunnen vragen en geven en waar alle activiteiten die in de gemeente Nijkerk plaatsvinden op te vinden zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden