Online theewinkel coronaproof geopend

Foto:

Sevgi & Ismail Gönen openden woensdagmorgen hun Huis van thee.

Ze zijn er maanden mee bezig geweest, maar eindelijk kon wethouder Mariëlle Broekman de webshop openen. Dat deed ze in het bijzijn van ongeveer 16 mensen, waaronder gasten uit Marokko.

De wethouder (bij haar eerste digitale opening van een online winkel), onderstreepte dat dat een primeur voor haar en voor N|ijkerk was. Ze had zich goed voorbereid door in de historie van de thee en de theecultuur te duiken.”Thee brengt meer dan het drinken van een drankje.” Ze associeerde het met rust en knipte uiteindelijk digitaal een lintje door

Over de eigenaren

Ismail Gönen: “Wij zijn een jong stel die sinds enige tijd met veel plezier in de nieuwe wijk Doornsteeg woont. Ik kom oorspronkelijk uit Alkmaar en mijn vrouw uit Doetinchem. Én Nijkerk ligt dus precies in het midden! Sinds 9 maanden zijn wij trotse ouders van onze dochter Liyana. En, beiden zijn we mantelzorger voor de moeder (80+) van mijn vrouw die bij ons inwoont. Wij houden van thee en alles wat met thee te maken heeft. We hebben om deze reden onze droom nagejaagd en willen van start gaan met een winkel in Nijkerk. Door Corona durven we het nu nog niet aan met een fysieke winkel maar wel eerst met een online winkel. Klanten blij maken met de mooiste losse thee en leuke thee cadeaus is onze wens.

We willen zeker niet goedpraten wat het negatieve effect is van Corona maar we willen juist wél laten zien dat je soms door ánders te denken bepaalde zaken toch ook digitaal of online kunt doen. Wij kunnen nu geen fysieke winkel openen en wij kunnen geen openingsfeest doen met wat eten en drinken met onze gasten. Maar wat wél kan is een online manier vinden. Én, we denken iets leuks te hebben gevonden door het op deze manier te doen.

Wellicht inspireert dit andere ondernemers om toch te starten met hun onderneming, hun droom of passie na te jagen. Dat zouden we een enorm compliment vinden.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen