Huurders krijgen sleutel appartement Heerensteeg

Foto:

Als een van de laatste bewoners ontving Elisabeth Werkhoven (75) de sleutel van haar nieuwe appartement aan Wiel in Doornsteeg.

De woning is onderdeel van een complex met 14 huurappartementen.

Ongeveer een jaar na de start van de bouw leverde WSN de appartementen op aan de nieuwe bewoners. Eerder dit jaar leverde WSN in hetzelfde deelproject van Doornsteeg ook al 12 rug-aan-rug woningen op. “Weer een mooi moment voor ons als woningcorporatie, maar ook voor de huurders, de buurtbewoners en Bouwbedrijf Van de Mheen”, aldus Peter Toonen, directeur-bestuurder WSN. Tijd voor iets anders
Na 10 jaar buiten de regio Nijkerk te hebben gewoond, werd het tijd voor iets anders, vertelt mevrouw Werkhoven. “Het lag niet aan mijn huurwoning, die was prima. Maar ik wilde graag dichterbij mijn zoon wonen. Nu woon ik op fietsafstand van hem. Ik ben heel blij met mijn nieuwe appartement. Alles is gloednieuw, energiezuinig en ook nog op de begane grond. De spullen zijn inmiddels verhuisd. Ik heb echt zin in mijn nieuwe start. Nu nog een gezellig eetclubje oprichten en het genieten kan beginnen!”

Gasvrije en betaalbare woningen

De woningen zijn zeer energiezuinig. Zowel de 14 appartementen als de 12 rug-aan-rug woningen hebben zonnepanelen. De woningen hebben géén gasaansluiting en we maken geen gebruik meer van andere fossiele brandstoffen. Daardoor zullen de huurders minder last hebben van stijgende energieprijzen en is de woning uitermate toekomstbestending. Toekomstige woningen WSN bouwt nog meer betaalbare huurwoningen in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Bijvoorbeeld 11 levensloopwoningen Doornsteeg in Nijkerk en 36 rug-aan-rug woningen Woonpark Het Erf in Hoevelaken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen