Nijkerker filmde stiekem in de douche

Foto:

Strategisch legde een 48-jarige man uit Nijkerk zijn mobiele telefoon in de badkamer neer, wetende dat zijn stiefdochter of zijn toenmalige vrouw zou gaan douchen.

Zo maakte hij filmpjes en foto’s, waarmee hij vervolgens ging fotoshoppen. ,,Ik ben gewoon stom geweest. Makkelijk zat.’’

De Nijkerker hoorde vandaag een werkstraf tegen zich eisen. Volgens de officier van justitie was het meisje toen nog 16 jaar en is er behalve het strafbare heimelijk filmen dus ook sprake van het bezit van kinderporno.
Het verhaal kwam uit in de zomer van 2018, toen zijn vrouw afbeeldingen op zijn computer aantrof. Ze zei dat ze wilde scheiden en stapte naar de politie. Haar dochter heeft psychologische hulp moeten zoeken en is nog steeds in behandeling.

,,Het is gewoon stom geweest. Makkelijk zat”, zei hij vandaag in de rechtbank. Hij vertelde geëmotioneerd hoe hij ertoe was gekomen door een gemis aan intimiteit met zijn vrouw. ,,Ik had meer behoefte aan seks en aan een aai over mijn hoofd.”

De rechtbank besloot uiteindelijk de zaak nog niet te sluiten. Ze wil meer informatie over wat voor foto’s en filmpjes er van de stiefdochter zijn gemaakt en of ze nu wel of niet 16 jaar was. De zaak is daarvoor aangehouden.

bron: AD

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen