Jaap van der Krolbad is veilig en schoon

Foto:

Het Jaap van der Krolbad ontving 23 juni officieel het Keurmerk Veilig & Schoon uit handen van Nadya Aboyaakoub.

Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden.

Wethouder Nadya Aboyaakoub-Akkouh: “ Voor ons als gemeente was het een voorwaarde dat ons zwembad dit keurmerk zou halen. Het Jaap van der Krolbad is al in juli 2020 goedgekeurd, maar door de coronamaatregelen is er nu pas gelegenheid hier officieel aandacht aan te besteden Ik ben blij met het keurmerk en reik het van harte uit!”

Wettelijk kader voor keurmerk

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het Keurmerk is een regeling met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen. De bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid zijn goed geregeld en worden goed worden uitgevoerd door de medewerkers. Op dit moment zijn 255 zwembaden in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Stichting Zwembadkeur®, dat verantwoordelijk is voor de uitgifte van dit Keurmerk, is een initiatief van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatiebedrijven, Vereniging Sport en Gemeenten en de WVBZ, de voormalige Werkgeversvereniging voor Bad- en Zweminrichtingen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden