VIDEO: Tweede Glazen Huys Nijkerk in de steigers

Het tweede Glazen Huys begint vorm te krijgen. Dat kan dankzij een subsidie van de gemeente van 2500 euro en de toezegging van bedrijven en mensen om mee te doen. De voorbereidingen zijn intussen in volle gang. 2500 euro subsidie

“Het Glazen Huys draagt bij aan een levendige, gastvrije en vitale binnenstad. Het evenement heeft een grote aantrekkingskracht en zal veel mensen van binnen en buiten Nijkerk naar de binnenstad trekken. Ook zullen er veel activiteiten rond het Glazen Huys worden georganiseerd wat ook veel mensen op de been brengt.” Met dit argument onderbouwt B&W de subsidie.
Meewerken aan het Glazen Huys
Intussen hebben een aantal bedrijven die vorig jaar ook van de partij waren hun medewerking toe gezegd. Andere bedrijven overwegen hun bijdrage nog. Bovendien hebben mensen spontaan hun medewerking toegezegd. De organisatie heeft in de week van de actie, te weten 8 tot en met 13 december, nog veel taken te verdelen. Bijvoorbeeld in het callcenter, waar men de verzoekjes voor een te draaien plaatje tijdens de shows kan doorbellen. Als er mensen zijn die ook een bijdrage willen leveren kan dit via een email naar [email protected]
Alu-hal bij ‘t Regthuys
De opzet van het tweede Glazen Huys is vrijwel hetzelfde als die van 2013: 8 presentatoren maken van 8 uur ’s morgens tot 00.00 uur ’s avonds radio en dat is ook op televisie, via de Nijkerkse Kabelkrant, te zien. De presentatieteams zijn vrijwel hetzelfde, alleen Chesron Westerhof krijgt een andere collega: Patrick Buijtenhuis. 
De samenwerking met ’t Regthuys is beide partijen zo goed bevallen, dat het Glazen Huys daar nog een keer opgebouwd wordt, alleen niet in het grand café zelf, maar op het terras ervoor. Aan de rechterkant zal een alu-hal met glazen wanden gebouwd worden.
2014-04-07-nicolai-kondigt-2e-gh-aan-foto-arjen-gerritsma
Ruben Nicolai kondigt kondigt tijdens Business Evenet 2e Glazen Huys aan

http://www.youtube.com/watch?v=8
TD-9HmOIyo 
Nijkerkse doelen en projecten
Het aanmelden van een goed doel kan nog altijd en iedereen kan dat doen. Iedereen die een goed doel of project kent en denkt dat dat doel financiële steun kan gebruiken kan via de website van het Glazen Huys dit doel aanmelden. In het najaar komen de meest aangemelde doelen op een lijst te staan en daarop kan men stemmen. Drie Nijkerkse doelen of projecten maken kans op de helft van de Glazen Huys opbrengst. De andere helft is voor Serious Request.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen