Grote donatie van Expeditie Zimbabwe voor Irma’s MisSie

Foto:

Maandagavond kon de Stichting Irma’s MisSie een bedrag van € 1.500 bijschrijven op de rekening.

De overhandiging van het bedrag werd verzorgd door Jolien en Merel, twee van de twaalf leerlingen die mee gedaan hebben aan Expeditie Zimbabwe van het Corlaer College.

Met deze expeditie is veel geld opgehaald voor de Stichting Kukura. Deze stichting stelt zich ten doel om op een duurzame wijze waterbeheer en voedselprojecten op te zetten. In niet coronajaren gaat de expeditie dan ook zelf naar Zimbabwe om daar mee te helpen.
Omdat de leerlingen niet naar Zimbabwe konden afreizen, heeft men een groot deel van de reiskosten gedoneerd aan Irma’s MisSie. ‘We hebben met de groep erover gesproken of het niet mooi was om ook een lokaal doel te steunen. Al snel kwamen diverse leerlingen met Irma’s MisSie als voorstel.’ aldus Friso Doornhof & Lisanne van de Weitgraven (coaches en leerkrachten van de Expeditie en van het Corlaer College)

Volgens Irma is deze donatie een welkome aanvulling. ‘Deze €1.500,- zet de stand in één klap boven de € 45.000,-. Er is nog tenminste € 10.000,— nodig om het doel te behalen. Met de actie in en na de zomervakantie hebben we daar goede hoop op. Ook blijven donaties (groot en klein) elke dag nog binnen komen en we zijn daar erg dankbaar voor.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen