Er kan om de Harry Hamstracup 2021 gespeeld worden

Foto:

Het was nog even spannend maar het toernooi om de Harry Hamstracup zal dit jaar weer worden gespeeld.

Uiteraard ook nu met clubs die hun sporen in het Nederlandse amateurvoetbal ruimschoots verdiend hebben. DOVO, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en DVS ’33 zullen op verschillende locaties hun krachten meten om zo te kunnen bepalen of de voorbereiding inmiddels voldoende vruchten heeft afgeworpen.

Het programma van de

Zaterdag 31 juli 2021

Sportpark de Westmaat, Bunschoten Spakenburg
15:00 vv IJsselmeervogels – DVS’33 Ermelo

Sportpark Panhuis Veenendaal
15.00 vv DOVO– Kozakken Boys

Dinsdag 3 augustus 2021
Sportpark de Zwaaier, Werkendam
20.00 uur: Kozakken Boys – vv Sparta Nijkerk

Sportpark DVS’33 Ermelo
20.00 uur DVS’33 Ermelo – vv DOVO

Zaterdag 7 augustus 2021
Sportpark de Ebbenhorst Nijkerk
12:30 vv DOVO – vv IJsselmeervogels
15:00 vv Sparta Nijkerk – DVS’33 Ermelo

Kijk op de website van de bij de accommodatie horende ploeg wat de eventuele coronamaatregelen precies inhouden. Het zal erop neerkomen dat de bekende 1,5 meter in acht genomen moet worden en dat er een maximaal aantal bezoekers wordt toegelaten. Op De Ebbenhorst (Sparta Nijkerk) bijvoorbeeld is de toegang gratis, maar moet er wel via de website worden ingeschreven. Op deze manier kan het maximale aantal bezoekers worden gecontroleerd en kan men de wedstrijden met voldoende onderlinge afstand bekijken.

En voor diegenen die het nog niet wisten. Harry Hamstra was een bekende Spartaanse voetballer, trainer, reporter, inspirator, initiator, commentator en motivator die een enorme bekendheid genoot in de verre omtrek. Enkele jaren geleden heeft hij na een lange strijd helaas moeten capituleren voor de vreselijke ziekte kanker. Harry zou Harry niet zijn geweest wanneer hij niet allang een te sponsoren goed doel had bepaald: De Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. Uiteraard zal dat ook in deze editie weer het geval zijn. Kijk voor nadere informatie op de cupsite.

Specifiek goed doel

Ted van Haren: “Het opgehaalde bedrag willen we graag bestemmen voor de aanschaf van twee koppelbedden. Zo kunnen wij in een ziekenhuiskamer een fijne plek creëren voor de patiënten en hun naasten. Een koppelbed is een speciaal gemaakt bedframe met een matras dat precies aansluit op een ziekenhuisbed. Op deze manier kunnen patiënt en dierbare toch zo dicht mogelijk bij elkaar zijn.

Met deze QR code kan eenvoudig een donatie worden gedaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden