M2 vloeren komt naar bedrijventerrein de Flier

Foto:

M2, de vloerenspecialist en projectstoffeerder voor de zakelijke markt, verhuist van Amersfoort naar Nijkerk.

Wethouder Mariëlle Broekman en directeur Peter-Jan van Lunteren tekenden de nodige papieren waarmee M2 vloeren een kavel van 3665 m2 koopt op bedrijventerrein De Flier.

De vloerenspecialist vindt op de Flier de ruimte om te groeien. Op de nieuwe locatie kan men de logistiek beter inrichten en is er een goede ontsluiting richting de A28. Er komt een modern en duurzaam pand waar de groeiambities waargemaakt kunnen worden. De grond is gekocht en de vergunning is rond. Begin 2022 start de bouw, zodat M2 eind 2022 kan verhuizen.
Het bedrijf bestaat al sinds 1927, toen de overgrootvader van de huidige eigenaar begon met verkoop van kleding, schilderwerk en gordijnen. De trotse vader van de huidige eigenaar, voormalig eigenaar Jan Willem van Lunteren, was bij de ondertekening aanwezig.

Peter-Jan van Lunteren: “Het is mooi om als vierde generatie het bedrijf weer een stap verder te kunnen brengen. Nijkerk past goed bij ons. Praktisch, oplossingsgericht en bereid samen te werken. We werken ook al met veel bedrijven uit de gemeente Nijkerk samen”.
Wethouder Mariëlle Broekman verwelkomt M2 vloeren van harte in Nijkerk: “Het is mooi dat een familiebedrijf met veel kennis en passie voor het vak naar Nijkerk komt. We wensen M2 vloeren veel succes met de bouw en het bedrijf”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden