Aanhoudingen op Amersfoortseweg update

Foto:

Zaterdagavond zijn er 3 mannen aangehouden omdat ze ingebroken hadden in een auto aan de Dokter van der Kolkstraat in Nijkerkerveen.

De 3 mannen zijn aangehouden op de Amersfoortseweg in Nijkerk.

De wijkagent Nijkerk – West op Facebook:  “Gisteravond- zaterdag 28 augustus 2021 – was ik aanwezig in de avonddienst. Iets voor 19.00 uur kregen we de melding dat zojuist een auto inbraak had plaatsgevonden in Nijkerkerveen. De melder wist te vertellen dat de 3 verdachten in een grijze sedan waren gevlucht. De auto had een buitenlands kenteken. Top dat dit kenteken ook is genoteerd en aan ons is medegedeeld.
Aanrijdend kon ik zodoende gelijk uitkijken naar dit voertuig. Deze zag ik rijden over de Nieuwe Kerkstraat. Ik volgde de auto en praatte andere eenheden erbij. De auto reed richting Nijkerk over de Amersfoortseweg. Stopteken werd gegeven maar de auto stopte niet. Ter hoogte van de Intratuin in Nijkerk konden we de auto klemrijden. Zonder schade te maken konden we zo de 3 inzittenden aanhouden. Ze worden verdacht van inbraak uit auto en voorhanden hebben van inbrekerswerktuig. De mannen zitten nog vast en onderzoek wordt voortgezet door onze afdeling opsporing. ”

bron: Facebook

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen