Massale steun voor ernstig zieke Maud (1): ‘Het is hartverwarmend’

Foto:

Liesbeth en Marcel Kas uit Nijkerkerveen zijn totaal overdonderd door de massale steun voor de crowdfundingsactie voor een rolstoelbus voor hun ernstig zieke dochtertje Maud (1).

Overal in de regio zijn mensen bezig met hartverwarmende acties om geld in te zamelen. In vier weken tijd is er ruim 31.000 euro opgehaald voor de kleine Maud, die kampt met een aantal ernstige aandoeningen in de rugwervels, slokdarm en luchtpijp. Het geld is nodig voor een rolstoel om het 1-jarige meisje uit Nijkerkerveen te vervoeren naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Zij moet daar vaak heen voor onderzoeken en operaties. Omdat haar toestand achteruit gaat, kan Maud alleen liggend worden vervoerd.

Alle steun ten spijt is er nog heel wat geld op te halen voordat de familie Kas een rolstoelbus kan aanschaffen voor Maud. ,,We merken dat de laatste week het bedrag wat stokt omdat veel mensen in de omgeving al hebben gedoneerd. Maar we hebben er vertrouwen in dat er steun blijft komen en dat Maud straks de rolstoelbus krijgt die ze nodig heeft.”

bron: De Gelderlander

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen