Schoon Corlaerpad begint met High Tea

Foto:

NIJKERK – Het zwerfvuil op het Corlaerpad wordt een jaar lang door leerlingen van Accent Praktijkonderwijs opgeruimd. Omwonenden hadden daar een jaar geleden op een informatieavond over geklaagd.Dit was aanleiding voor de gemeente Nijkerk om met de scholen en de Boni in gesprek te gaan en naar een oplossing te zoeken. Samen met leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Nijkerk en de Boni wordt de handschoen opgepakt. Het project begint vrijdag 15 maart tijdens de week van Nederland Schoon met wethouder Geert Horst en René Windhouwer bij Accent Praktijkonderwijs Nijkerk nodigt Terassenbewoners uit voor aan de Ds. Kuyperstraat 1.

NIJKERK – Het zwerfvuil op het Corlaerpad wordt een jaar lang door leerlingen van Accent Praktijkonderwijs opgeruimd. Omwonenden hadden daar een jaar geleden op een informatieavond over geklaagd.
Dit was aanleiding voor de gemeente Nijkerk om met de scholen en de Boni in gesprek te gaan en naar een oplossing te zoeken. Samen met leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Nijkerk en de Boni wordt de handschoen opgepakt.
Het project begint vrijdag 15 maart tijdens de week van Nederland Schoon met wethouder Geert Horst en René Windhouwer bij Accent Praktijkonderwijs Nijkerk nodigt Terassenbewoners uit voor aan de Ds. Kuyperstraat 1.

Meer informatie
Vanaf 13.00 uur kunt u binnenlopen voor een kop koffie en/of thee, verzorgd door leerlingen van Accent Praktijkonderwijs. Daarna zal er een korte presentatie worden gehouden en zullen beide wethouders de pilot op een ludieke wijze starten. Het einde van deze bijeenkomst is rond 14.00 uur. Wij hopen dat u ook aanwezig kunt zijn. Mocht u, nu of later, nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Rinus Jongeneel, medewerker van de gemeente Nijkerk via het speciale e-mailadres voor deze actie: [email protected] of het algemene telefoonnummer 14 033.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen