Sparta knokt zich naar zege

Op sportpark de Ebbenhorst stond na 52 minuten een verrassende tussenstand van 0-2 op het scorebord.

In dienst van Barendrecht was Niels Vorthoren twee keer trefzeker tegen Sparta Nijkerk. Nog net voordat er zestig minuten gespeeld waren kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd waarbij het ook voor vaste volger Gerard Kok niet helemaal duidelijk was wie de treffer op zijn naam mocht krijgen (Roy Bakkenes of Maurice de Ruiter). Met nog vier minuten te spelen was invaller Ricardo Fransberg goed voor de gelijkmaker (2-2) en diep in blessuretijd werd de eindstand bepaald op 3-2 door Jesse van Nieuwkerk.