Proef de passie voor thee met mini-masterclass op 9 oktober

Foto:

Op zaterdag 9 oktober wordt Proef de passie, tijd voor thee georganiseerd.

Deelnemers kiezen voor een tocht per fiets of een wandeling langs 5 verrassende locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen. Elke plek serveert op hun eigen wijze thee en een lekkernijtje. Thee kan op veel verschillende manieren gedronken worden en op 9 oktober komt het allemaal aan bod. Men drinkt onder meer thee op z’n boerenfluitjes, thee recht uit het hart en thee in Mediterrane en monumentale sfeer. Hoogtepunt van de dag is de mini-masterclass over thee door theesommelier Sevgi van Huis van thee. Proef de passie, tijd voor thee is zaterdag 9 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. Er is nog plek om mee te doen. Aanmelden kan via de website van Proef de passie: proefdepassie.com.

Tijd voor thee met Huis van thee

Tijdens de Proef de passie tocht zullen de deelnemers niet alleen thee met iets lekkers voorgeschoteld krijgen. Op een van de locaties kan geleerd worden over thee tijdens de mini-masterclass die exclusief voor Proef de passie ontwikkeld is. De mini-masterclass zal worden gegeven door Sevgi van Huis van thee. Sevgi heeft haar liefde voor thee lang voor zichzelf gehouden maar heeft – nu ze volledig is opgeleid als theesommelier – een missie. Ze wil haar passie voor thee delen met zoveel mogelijk andere theeliefhebbers. Naast het runnen van de webshop Huis van thee bedacht zij ook de TheeWiki. Via deze TheeWiki wordt online informatie en ervaring over thee gedeeld. Iemand die zó veel kennis heeft van thee en met zoveel liefde praat over theebeleving, hoort een mooi podium te krijgen, vindt Proef de passie. Dat is gevonden in een van de bekendste monumenten in het centrum van Nijkerk; het voormalig Burger Weeshuis.

1-4-2021 HUIS VAN THEE: NIJKERK
Online theewinkel genaamd Huis van Thee, van Sevgi Gönen geopend.
Foto: Mathilde Dusol

Proef de passie evenementen

Tijd voor thee op zaterdag 9 oktober is het tweede evenement van Proef de passie. Anderen kennis laten maken met organisaties waar met liefde gepraat wordt over het vak en vol passie gewerkt wordt, in combinatie met genieten van een hapje of drankje. Dat is de missie van Proef de passie, het evenementenbureau van Mathilde Dusol en Marcelle Warringa.
Aanmelden voor Proef de passie, tijd voor thee op zaterdag 9 oktober kan via de website proefdepassie.com.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden