Coava: vernieuwd en eigentijds met Diner & Party

Foto:

Ruim vijf jaar geleden opende Jacco van den Bor Coava aan het Verlaat.

Dat stond al gauw bekend om het onwijs lekkere ijs en de koffiebar met Speciality Coffee.

In de coronaperiode heeft Jacco van den Bor het voormalige eetcafé Princesse verbouwd en zijn nieuwe zaak goed op poten gezet.
In maart begon de verkoop van ijs, in april mocht het terras open. Vanaf juni kon hij zijn gasten ook voor lunch en diner binnen ontvangen. Het was en is nog steeds een spannend periode met corona.

Met een waanzinnige en eigentijdse inrichting, open keuken en ruime speelhoek voor kinderen kunnen gasten nu ook genieten van een lunch, borrel of diner waarbij de focus ligt op kip, biefstuk, burgers en verschillende vega(n) gerechten. Daarnaast is er een uitgebreide speciaalbier- en wijnkaart en kunt u terecht voor een zakelijke lunch van drie gangen.
En Jacco van den Bor is nog niet klaar. Vanaf 1 oktober is zijn evenementenlocatie (achter in de zaak) open. Daar biedt hij arrangementen voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsborrels, private dining aan, kortom gewoon een feestje voor groepen tussen 25 en 75 personen.

Reserveren kan via de website van Coava of telefonisch via 033-3035948
Taste the Good Life @ Coava!

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden