Albert Heijn dingt mee naar “VriesVers Prijzen 2021”

Foto:

OOSTERHOUT – Twee keer drie winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar 2021.

Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 – 1.000 m² en >1.000 m². In die tweede categorie is Albert Heijn Nijkerk één van de drie genomineerden, naast Coop Vrienzenvee en Albert Heijn Etten-Leur.
Het VriesVers Platform maakt de winnaars dit jaar weer LIVE bekend op donderdag 14 oktober tijdens het VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’ in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

VriesVers Winkel van het Jaar

Vorig jaar gingen Coop Wieleman Nijmegen (categorie 1) en Jumbo Benders Venlo (categorie 2) er vandoor met de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2020. Albert Heijn werd toen tweede. Dit jaar hebben de deelnemende winkels extra goed uitgepakt met mooie acties en versieringen!
Het doel is de omzet van vriesvers te stimuleren.

Niet alleen het oordeel van de vakjury staat centraal. In deze verkiezing zijn ook de oordelen van de consument en de SmartSpotter doorslaggevend. Tussen 1 en 26 september zijn consumenten in de gelegenheid gesteld hun mening over de vriesvers afdeling van hun favoriete supermarkt via internet kenbaar te maken. Zij hebben hun favoriete winkel beoordeeld op een aantal aspecten zoals overzichtelijkheid, aantrekkelijkheid, assortiment, netheid, service, (prijs)imago in verzorgingsgebied en verbeterpunten. Alle deelnemende winkels zijn bezocht door SmartSpotter waarbij zij zijn beoordeeld op verschillende punten en kon het VriesVers Platform online zien hoe alle vriesversafdelingen erbij stonden. Afgelopen week heeft de jury de finalisten bezocht als ‘mystery shoppers’. De jury beoordeelt de genomineerden op onder meer netheid vriesvers afdeling, vriendelijkheid personeel, uitstraling vriesvers afdeling en aantrekkelijkheid assortiment.
Het niveau (en concurrentie) was dit jaar – aldus de jury – uitzonderlijk hoog.

Meer prijzen

De consument wordt ook beloond voor zijn of haar inspanning. Onder de inzenders van de winkelbeoordelingen worden namelijk vakantiecheques,  minuut gratis winkelen, een vrij vrijstaande koelvries combinatie, hetelucht friteuses, bluetooth speakers en een tafelmodel vriezer gevuld met ijsdesserts verloot
Naast de verkiezing VriesVers Winkels van het Jaar worden op 14 oktober ook het VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk bekend gemaakt en worden de prijzen voor de consumenten verloot.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden