Geef jouw mening over sporten en bewegen in Hoevelaken

Woman runners morning exercise, top view image
Foto:

Sporten en bewegen moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Met het Nationaal Sportakkoord en het Sport- en Beweegakkoord in de gemeente Nijkerk is er toewijding vanuit het Rijk en de gemeente om dit mogelijk te maken.

Met ondersteuning van de gemeente onderzoekt de Lions Club Hoevelaken daarom wat de behoefte is onder de inwoners van Hoevelaken en hoe daar uiteindelijk invulling gegeven kan worden. Hierbij kan gedacht worden aan een openlucht trimbaan, beweegplein, hardlooproutes of andere openbaar toegankelijke sport- en beweegactiviteiten.

Wil jij inspraak hebben op de uiteindelijke keuzes en wat er daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden? Dan willen we je vragen de vragenlijst van de Lions in te vullen. Het invullen (door hier te klikken) duurt ongeveer 10 minuten. Met de resultaten uit dit onderzoek willen we kijken hoe we het aanbod in Hoevelaken kunnen vernieuwen of verbeteren.
Hoe meer inwoners de vragenlijst invullen, hoe beter. Vul hem in en deel het met andere dorpsgenoten! Dan krijgen we een zo goed mogelijk beeld en kunnen we realiseren wat de inwoners van Hoevelaken graag willen!

Contactpersoon: Erik Tervoert (lid Lions Club Hoevelaken): 06 51647351.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen