Handen uit de mouwen in netwerkbijeenkomst

Voor “Samen Nijkerk” kwamen om en nabij de 20 ondernemers dinsdagavond naar het Kunstlokaal aan de Kloosterstraat.


Vaak is het er al, of anders gezegd, er zijn veel netwerkbijeenkomsten, bijvoorbeeld van de de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN), van de Ondernemersvereniging (NOV) en wekelijks BNI Bach. Desondanks vonden Kunstlokaal en Biercheque dat er nog wel een bij kon. Samen met Lekker Nijkerk organiseerden ze  “Samen Nijkerk”.

Het eerste idee ontstond tijdens de Coronaperiode, toen het heel lastig was om andere ondernemers te ontmoeten. Iris Lengkeek: “We hebben toen een NetwerkZOOM georganiseerd. Hierop waren de reacties zo leuk dat we het nu nog een keer hebben gehouden, maar dan ‘live’ in het Kunstlokaal!
Een netwerkbijeenkomst net even anders dan anders.

Natuurlijk waren er een hapje en een drankje, maar het Kunstlokaal inspireerde ook tot creativiteit. Je zag er inderdaad andere gezichten, dan die je normaal bij de andere bijeenkomsten ziet. En dus was het de moeite waard. Een van de deelnemers: “Ja, ik vond het wel leuk om wat andere mensen te spreken. Veel mensen waren positief over dit initiatief.” Er werden dan ook aardig wat nieuwe connecties gelegd. Algeheel oordeel: een gezellige, inspirerende & lekkere avond.

In de fotoserie meer foto’s van Arjen Gerritsma.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen