Geen Nijkerk on Ice

Foto:

Ondanks de positieve ontwikkelingen afgelopen zomer heeft de organisatie van Nijkerk On Ice toch moeten besluiten om het evenement ook dit jaar te schrappen.

Daar waar het afgelopen zomer nog leek of niks de 10e editie van Nijkerk On Ice in de weg kon staan is de onzekerheid de afgelopen tijd weer sterk toegenomen. Pas eind september gaf de overheid weer enige duidelijkheid. Helaas zijn er nog vele onzekerheden voor Nijkerk On Ice, maar vooral voor haar vele vrijwilligers, sponsoren en eventuele horeca-partners.
Veiligheid en plezier moeten voorop staan! Waar met geen enkele zekerheid het succes van de ijsbaan gegarandeerd kan worden dienen al wel grote financiële verplichtingen aangegaan te worden. Deze onzekere situatie zou de toekomst van Nijkerk On Ice in gevaar kunnen brengen. De organisatie kan en wil niet namens deze mooie Stichting onverantwoorde risico’s nemen.
Dit geldt op zowel persoonlijk als financieel niveau.

De organisatie realiseert zich dat de teleurstelling bij vele partijen groot is. De teleurstelling zou echter nog vele malen groter zijn als door onverantwoord handelen aan Nijkerk On Ice een definitief einde zou komen.
Ondanks alles blijft de organisatie positief en kijkt men nog steeds uit naar het organiseren van de 10e editie.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden