Albert Heijn Nijkerk tweede in verkiezing Vriesvers winkel

Foto:

Gegevens van SmartSpotter, het aantal inzendingen van de consumenten en de mystery guests hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat deze Albert Heijn trots kan zijn op het behalen van deze tweede plaats.

Het is sowieso noemenswaardig om tot 2 x toe tot de laatste 3 overgebleven finalisten (in de categorie > 1.000 m2) te behoren!

Lovend juryrapport

“Rondom het Vries Verstival is stevig uitgepakt. De afdeling is prachtig versierd met slingers, enigszins het gevoel geeft dat de afdeling een shop-in-shop rol heeft. Het voelt echter gewoon aan als onderdeel van de gehele winkel, mede door de grote ijsbeer die shoppers attendeert op alle activiteiten rondom het Vries Verstival. Als klap op de vuurpijl loopt er geregeld iemand verkleed als sneeuwpop rond, om ijsjes uit te delen in de winkel.
Het enthousiasme en de energie van het vriesversteam spat ervan af! Men doet mee om te winnen. Dat beeld wordt bevestigd door de lijst die we als jury in de personeelskantine zagen hangen, waar de tussenstand van het stemmen is uitgeprint én daarbij de ontwikkeling t.o.v. de vorige tussenstand. Al met al een winkel met een vriesversafdeling om trots op te zijn!”
Het was dan ook een ‘close call’ ten opzichte van de nummer 1.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden