Hospice en AED stichting winnaars Rabo ClubSupport

Foto:

Groot feest deze week bij St. Hospice Nijkerk e.o. en bij bij AED Stichting Nijkerk Hoevelaken.

Dinsdag 2 november werd namelijk bekend dat zij respectievelijk eerste en tweede waren van Rabo ClubSupport 2021. Zij ontvingen die avond een cheque van
€ 2.815,12 en een cheque van € 1.919,39 uit handen van olympiërs Tony van Diepen en Diane van Es.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom waren de deelnemende verenigingen en sportclubs uit Randmeren uitgenodigd voor een feestelijke avond bij voetbalvereniging Sparta Nijkerk. Na een inspirerend programma met o.a. eerder genoemde sporters en een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarop een bedrag. Dit bedrag was naar ratio van het aantal online stemmen van Rabobankleden, waar de clubs afgelopen week hard hun best voor hebben gedaan. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen konden uitwisselen.

Stichting Hospice Nijkerk e.o..

Het bedrag zal besteed worden aan 2 tuinsets, 2 opbergboxen voor tuinstoelkussens, 1 douchezitting, 2 wasbakmeubels, 2 handdoekkastjes voor in de badkamer.
We hebben de oproep om te stemmen geplaatst op de facebookpagina en de website van het hospice en in de reguliere weekmail aan de medewerkers, die het weer verder verspreid hebben in hun netwerk. We zijn dankbaar dat het hospice gedragen wordt door de gemeenschap in de regio.

AED Stichting Nijkerk Hoevelaken

De AED club wilt binnen een hemelsbrede afstand van 300 meter een altijd toegankelijke AED beschikbaar hebben. Dus er is altijd een bestemming als er geld is. Harrie Smorenburg: ” We zijn ons er heel erg van bewust dat heel veel mensen op ons stemmen, omdat ze sympathiseren met het goede doel, en daar zijn we natuurlijk dankbaar voor.”

Versterken van het club- en verenigingsleven

Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Randmeren € 70.000 in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doel te helpen verwezenlijken. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. In heel Nederland steunt de coöperatieve Rabobank daarom sportclubs en verenigingen, met behulp van haar leden.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Dossier: Energietransitie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen