Talent welkom op De Stip van het Glazen Thuis

Foto:

Van 13 tot en met 18 december is ieder talent – van jong tot oud – welkom om zich te presenteren aan het grote publiek tijdens de Glazen Thuis uitzendingen.

Wie iets leuks heeft om te laten zien of te horen mag zich melden bij De Stip van het Glazen Thuis. Na het betalen van een donatie van minimaal 25 euro verandert De Stip in een podium waar de spotlights en de camera’s zijn gericht op degene die op De Stip staat.

De stip geeft je een kans


Een goocheltruc doen of een bal hooghouden, kerstliedjes zingen of een miniconcert dwarsfluit geven? De Stip is de plaats waar het grote publiek kennis kan maken met iedereen die zich op het podium uit wil leven voor het goede doel. De eerste talenten voor De Stip hebben zich al gemeld en laten zich sponsoren door familie om een mooie bijdrage voor het Glazen Thuis mee te nemen. In ruil daarvoor mag men De Stip betreden en gaan de camera’s draaien. Wie interesse heeft voor De Stip kan zich aanmelden via het contactformulier op de website www.glazenthuis.nl. Via entertainment, muziek en verschillende acties gaat de Glazen Thuis Crew met een groot team aan vrijwilligers aan de slag. Het doel is om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk lichtpuntjes schijnen tijdens de kerstdagen bij iedereen die het nodig heeft. Van 13 t/m 18 december neemt de Glazen Thuis Crew de faciliteiten van A1 Mediagroep – de uitzendorganisatie voor de regio Nijkerk en Barneveld – over en wordt 6 dagen radio en televisie gemaakt voor het goede doel.

Elke donatie – groot of klein – is welkom. Er wordt geld ingezameld door onder meer plaatjes te draaien voor een donatie, lootjes voor de dagelijkse loterij te verkopen en De Stip als podium te “verhuren”.

Nomineren voor een wens

Het geld dat tijdens de Glazen Thuis week wordt ingezameld zal direct worden uitgegeven om zoveel mogelijk lichtpuntjes te laten schijnen. Iedereen kan een particulier, club of organisatie nomineren voor een steuntje in de rug of een bijzondere attentie. Nomineren is mogelijk via de website www.glazenthuis.nl. Voor een nominatie kan men denken aan die ene buurman die al jaren mantelzorger is of je lieve vriendin die het zo moeilijk heeft gehad vanwege een ziekenhuisopname en het herstel. Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die best een mooie verrassing verdient. Motiveer op de website waarom en misschien kan een wens tot uitvoer gebracht worden tijdens de actieweek. Vanaf heden zal de wekelijkse radioshow De Aanloop vooruitkijken en terugblikken naar de mooie momenten van 2020. Er zijn interviews met vrijwilligers die zich dit jaar zullen gaan inzetten voor een zo hoog mogelijk geldbedrag. De Aanloop is elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur te volgen via de zenders van de A1 Mediagroep. De organisatie van het Glazen Thuis wil het liefst zo snel mogelijk in contact komen met iedereen die een goed idee heeft dat geld opbrengt voor het Glazen Thuis en ook bedrijven zijn van harte welkom om zich te melden. Er zijn al een paar ondernemers in de regio die mee gaan doen voor het goede doel en een geldbedrag toegezegd hebben. In ruil voor een sponsorbijdrage zijn verschillende interessante sponsorpakketten te verkrijgen.

Meer informatie over het Glazen Thuis: www.glazenthuis.nl.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden