Livestream van kinderkoor en kerstverhaal

De filmmakers van ‘"Samen op weg"
Foto:

Op de datum dat de traditionele Kerstsamenzang bij Euretco zou plaatsvinden, op 18 december a.s., houdt een samengesteld kinderkoor van alle basisscholen in Hoevelaken groep 4-8 onder leiding van Anne van Wilgenburg twee uitvoeringen van een mooi kerstconcert.

Dat wordt via een livestream wordt uitgezonden! Maar dat is nog niet alles. Er wordt voorafgaand aan dat concert een korte film uitgezonden over het kerstverhaal. Die video is gemaakt op locaties in en rond Hoevelaken.

Henry Westein: “De traditionele kerstsamenzang die jaarlijks plaatsvindt in Euretco gaat vanwege de coronamaatregelen ook dit jaar helaas niet door. Daarom hebben we als organisatie een alternatief programma bedacht. We hebben rond het kerstverhaal een korte film gemaakt op locaties in en rond Hoevelaken. De in Hoevelaken woonachtige muzikant en componist Edwin Schimscheimer heeft hieraan als regisseur zijn medewerking verleend, evenals Ely Hackmann van magUzien.tv. De film wordt in combinatie vertoond met het live optreden van het kinderkoor en is via een livestream te bekijken en daarna een jaar lang te zien op kerkdienstgemist.nl en op nijkerk.nieuws.nl van Ely Hackmann.”

Prachtige korte film

“De film gaat over Jozef en Maria die op weg zijn naar Bethlehem, en wordt verbeeld door een gang vanaf de Laakweg naar de Eshof. Onderweg komen ze langs bij diverse Hoevelakense ondernemers. Het is een prachtige, zeer bezienswaardige film geworden, waarover later meer. Er worden op 18 december dus twee uitvoeringen door het kinderkoor gegeven, om 16.00 uur en om 19.30 uur in de Eshof. De bedoeling is dan dat in de Eshof alleen de kinderen er zijn met ouders of opa en oma. Verder geen genodigden. Hopelijk kunnen we zo toch met elkaar kerst vieren en genieten van deze mooie kinderstemmen en prachtige film”.

bijdrage van Gerrit Steen

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden