Eerste vestiging Beweegmasters Sport BSO open

Eindelijk! Het heeft een tijd geduurd voor Tom Buitink de vergunningen binnen had.

Maar vandaag woensdag 24 november was het dan toch zo ver: de opening van Beweegmasters Sport BSO op het terrein van SC Hoevelaleken

Bewegen als speerpunt

Beweegmasters Sport BSO is een buitenschoolse opvang met bewegen als speerpunt. Kinderen kunnen, na schooltijd, op een ongedwongen manier kennis maken met en sport, spel en bewegen. Tom Buitink kwam niet toevallig uit bij SC Hoevelaken. Hij speelde er zelf in het eerste en traint er nog een elftal.
De Sport BSO is bedoeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. Op de BSO worden sportieve activiteiten aangeboden. Hierbij kan gedacht worden aan vele takken van sport en spel. Zoals hockey, basketbal, tikspelen en andere beweegvormen.

Er kan ook binnen gespeeld worden. Daar staan verrijdbare kasten met spullen om te knutselen of om lekker te spelen met de blokken of in de poppenhoek.

Tom Buitink en zijn medewerkers hebben dagelijks plaats voor 55 kinderen. Langskomen op de locatie is mogelijk na het maken van een afspraak.

Hiermee is het verhaal niet af, de vestiging op het terrein van SC Hoevelaken is de eerste. Buitink wilt ook graag in Nijkerk bij een voetbalvereniging en in Amersfoort een Beweegmasters Sport BSO openen.

 

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden