Alternatief voor Kerstsamenzang niet live, wel op youtube

Foto:

Het was de bedoeling om in een livestream een programma met een kinderkoor en een kerstfilm uit te zenden op 18 december.

Dit programma komt in de plaats van de kerstsamenzang bij Euretco.

De bedoeling was, dat het kinderkoor in de Eshof live zou zingen, na de film, die vooraf is opgenomen. De aangescherpte coronamaatregelen maken deze opzet niet mogelijk.

Henry Westein: “De traditionele kerstsamenzang die jaarlijks plaatsvindt in Euretco gaat vanwege de coronamaatregelen ook dit jaar helaas niet door. Daarom hebben we als organisatie een alternatief programma bedacht. We hebben rond het kerstverhaal een korte film gemaakt op locaties in en rond Hoevelaken. Deze film is mogelijk gemaakt door onze sponsoren Gemeente Nijkerk, Ondernemers vereniging Hartje Hoevelaken en Autoham! De in Hoevelaken woonachtige muzikant en componist Edwin Schimscheimer heeft hieraan als regisseur zijn medewerking verleend evenals Ely Hackmann van magUzien.tv. De film zou in combinatie vertoond met het live optreden van het kinderkoor en via een livestream te bekijken zijn. Helaas heeft corona ook hier roet in het eten gegooid.”

Het is allemaal bijzonder spijtig, vervolgt Westein. “We nemen nu een repetitie van Kinderkoor De Jonge Lofstem met kerstrepertoire op en monteren dat achter de film. Hierdoor wordt het toch nog een mooi geheel dat vanaf zaterdag 18 december 20.00 uur te zien is op deze site en op kerkdienstgemist.nl.. Hier alvast een voorproefje”

“De film gaat over Jozef en Maria die op weg zijn naar Bethlehem, en wordt verbeeld door een gang vanaf de Laakweg naar de Eshof. Onderweg komen ze langs bij diverse Hoevelakense ondernemers. Het is een prachtige, zeer bezienswaardige film geworden. Hopelijk kunnen we zo toch met elkaar kerst vieren en genieten van mooie kinderstemmen en een prachtige film. We kijken al wel vast uit naar volgend jaar. Het moet dan toch eindelijk weer lukken samen te komen en de plannen voor dat jaar uit te voeren!”

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen