St Jansdal zoekt vrijwilligers OSAS

HARDERWIJK – Ziekenhuis St Jansdal is met spoed op zoek naar nieuwe OSAS vrijwilligers voor het Slaap-/Waakcentrum in Harderwijk.

Het St Jansdal kent een zogenaamd ‘slaapteam’, dat zich gezamenlijk bezighoudt met de behandeling en diagnose slaapproblematiek. Voordat de patiënt wordt opgenomen voor een slaaponderzoek vinden er verschillende poliklinische onderzoeken plaats. Een vrijwilliger ontvangt en begeleidt deze patiënten gedurende deze dag.

Een vrijwilliger in het St Jansdal betekent veel voor het ziekenhuis en de patiënten. Onze patiënten verdienen de beste zorg en aandacht. We hebben verpleegkundigen en artsen voor de echte medische taken, maar juist de ondersteuning daarbij is zo waardevol.
St Jansdal zoekt vrijwilligers voor de maandag t/m donderdag. De werktijden zijn van 8.45 – 16.00 uur of 9.30 – 16.30 uur. Wilt u zich graag inzetten voor patiënten bij het Slaap-/Waakcentrum? Kijk snel op de website www.stjansdal.nl/vrijwilligers.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.