Geen Nieuwjaarsbijeenkomst in Hoevelaken

archieffoto
Foto:

Op vrijdag 7 januari 2022 kunnen vele Hoevelakers en oud-Hoevelakers elkaar niet persoonlijk in de Stuw alle goeds voor 2022 toewensen.

COVID-19 laat ook dit jaar de door Lions Club Hoevelaken georganiseerde Nieuwjaarsbijeenkomst in De Stuw niet doorgaan.

Traditiegetrouw verzorgt de fotocommissie van de Stichting Historisch Hoeflake tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomsten een fototentoonstelling.
Op 7 januari 2022 zou een tentoonstelling over het leven in het dorp Hoevelaken centraal staan en sloot daarmee aan op de najaarsbijeenkomst van de Stichting Historisch Hoeflake. Schrijver, dichter en cabaretier Wim Daniëls nam toen veel Hoevelakers op een enthousiaste manier mee naar voor velen herkenbare dorpse anekdotes, zoals hij die ook beschreef in zijn boek Het Dorp.

Traditie

Toen Hoevelaken in het jaar 2000 werd samengevoegd met de gemeente Nijkerk, besloot Lions Club Hoevelaken de traditie van nieuwjaarsrecepties in Hoevelaken voort te zetten en vroeg aan de Stichting Historisch Hoeflake ieder jaar een fototentoonstelling te verzorgen. Sinds die tijd kiest de fotocommissie van de Stichting Historisch Hoeflake – bestaande uit Aalt van de Pol, Jan Baas, Wim Heining en Jan Beitler – ieder jaar een nieuw thema, waarna in het eigen archief een zoektocht begint naar bij het gekozen onderwerp passende foto’s.
Er wordt nog gezocht naar een mogelijkheid om de fototentoonstelling 2022 volgend jaar op een ander moment te laten zien.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen