Aanmelden voor poliklinische afspraak in St Jansdal

Foto:

HARDERWIJK – Ook op locatie Harderwijk kunnen patiënten zich voortaan bij binnenkomst aanmelden voor hun poliklinische afspraak of ingreep (van de POK).

Door het aanmelden geeft de patiënt aan dat hij in het ziekenhuis is. Achter de schermen vindt er een controle plaats op (persoons) gegevens. Als er gegevens ontbreken, worden deze aangevuld. Dit gebeurt voordat de patiënt in gesprek gaat met de zorgverlener. Het ziekenhuis werkt hiermee aan veilige zorg. Op locatie Lelystad bestond deze werkwijze al. De werkwijze is nu voor beide locaties gelijk.

Hoe gaat aanmelden?

Dit kan bij binnenkomst op de mobiele telefoon met de app MyChart. Of bij één van de aanmeldzuilen. Gebruik dan de streepjescode op de afsprakenbrief of patiëntenpas. In de animatie op de website worden beide manieren uitgebreid toegelicht www.stjansdal.nl/aanmelden

Niet melden bij opname, bloedprikken of röntgenfoto

Alleen patiënten die een afspraak hebben voor een (dag)opname, voor bloedprikken, of een röntgenfoto (de ‘oude’ inloopuren) hoeven zij zich niet te melden. Zij kunnen rechtstreeks naar de afdeling gaan. Er zijn vrijwilligers in de hal aanwezig om iedereen op weg te helpen.

MijnStJansdal op uw mobiel of tablet?

Dat gaat eenvoudig met de app MyChart. Download MyChart in de App of Google Play store. Kies voor St Jansdal. Log in met DigiD. Het aanmelden voor een poli afspraak gaat als volgt: Zoek de afspraak op. Klik op ‘Ik ben er’. Deze knop verschijnt 30 minuten vóór de afspraak. De app doet exact hetzelfde als de aanmeldzuil. Patiënten kunnen dan doorlopen en hoeven niet langs de zuil.

Locatievoorkeuren

Als iemand ‘locatievoorkeuren’ aanzet voor deze app (bij Instellingen op uw telefoon), ontvangt de patiënt automatisch een bericht als ze het ziekenhuis binnenstappen. De app herkent dat de patiënt is aangekomen in het ziekenhuis.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen