Glazen Thuis goed voor € 37.035,51

Het tweede Glazen Thuis zit er weer op.

Meer dan dertigduizend euro ging door de handen van de ongeveer 40 vrijwilligers, die een week lang radio en televisie maakten in de studio van de A1 Mediagroep.

Het Glazen Thuis is een echt lokale actie, van, voor en door Nijkerkers. (de belangstelling uit Hoevelaken en Nijkerkerveen is niet echt groot). Meer dan 60 sponsorbedragen en 1096 donaties werden ontvangen en tientallen grote en kleine wensen weden vervuld. In totaal werden meer dan zestig unieke acties uitgevoerd.

,,Wat super gaaf. Ik dacht niet dat het mogelijk was om het bedrag van vorig jaar te overtreffen, maar het is gelukt”, aldus een blije Dennis van den Hoogen, voorzitter van het Glazen Thuis.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Glazen Thuis Nijkerk (@glazenthuis)

Met dank aan Arjen Gerritsma, die deze zes dagen weer een hele trits aan foto’s maakte, onder andere ook in deze fotoserie te zien.
Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.