Vernooij weg als voorzitter POV Gelderland

Foto:

Theo Vernooij stopt als voorzitter van de POV regio Gelderland. Het regionale bestuur start een zoektocht naar een waardige opvolger.

Vernooij stelt zich niet meer herkiesbaar voor een tweede termijn. Hij is te druk met zijn bedrijf(-suitbreiding) en privé. Vernooij heeft in Nijkerk een varkensbedrijf met 800 zeugen en 8.000 vleesvarkens.
Het POV bestuur is inmiddels een zoektocht gestart naar een geschikte opvolger. In de tussentijd nemen Johnny Bull als interim-voorzitter en Gerard Holleman als interim vice-voorzitter de honneurs waar in het landelijk bestuur.

Regionaal
De POV behartigt de belangen van de collectieve varkenshouderijsector  De organisatie is opgesplitst in de zeven regio’s. Naast Gelderland zijn dat: Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Overijssel, West (Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Holland), Zuid-West (West-Brabant en Zeeland), Zuid-Oost (Oost-Brabant) en Limburg. Een regio behartigt de collectieve belangen van haar leden in het werkgebied. Elke POV-regio heeft een eigen bestuur en regionale overlegvergaderingen.

bron: pigbusiness

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen