Rustig begin van 2022

Op een enkel incident na is 2022 rustig begonnen.

Op oudejaarsavond moest de brandweer weliswaar een enkele keer uitrukken (bijvoorbeeld op de Kotter), maar met een “P2” ging het niet om fikse branden. Op 1 uitzondering na: rond half drie moest de brandweer een uitslaande brand in een schuur in Hoevelaken blussen. Een dag later bleek, dat vooral prullenbakken en verkeersborden vernield zijn.

De brandweer van Nijkerk bluste eerder op de avond op de Kotter een vreugdevuur.

Vuurwerk was weliswaar verboden, maar daar hadden mensen toch hier en daar lak aan. Al was er veel minder vuurwerk dan in de tijd voor de coronamaatregelen. Het milde weer zorgde wel voor veel gezelligheid buiten, dikwijls rondom een vuurkorf

Bekijk in de fotoserie de sfeerbeelden van fotograaf  Arjen Gerritsma en we kregen deze videobeelden.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.